Pushing boundaries

Pushing boundaries

Moving you forward

Carrière

In onze kantoren zijn wij altijd op zoek naar talenten die zichzelf zoeken in de advocatuur, mensen met een wil om te slagen en die bereid zijn daarvoor hard te werken. Het succes van iedere organisatie is altijd afhankelijk van de juiste mensen op de juiste posities en onze organisatie vormt daarop geen uitzondering. Mensen die mee zijn met ons verhaal, onze expertise hebben en onze groei mee willen ondersteunen.

Vacature: avocat (Courtrai)

Nous sommes à la recherche d'un avocat (H/F) qui s'intéresse particulièrement au droit de construction et des biens immobiliers, ainsi qu'au droit social et au droit des contrats, pour notre cabinet à Courtrai.

Profil recherché:

  • 2 à 5 ans d'expérience
  • Envie de se spécialiser tant en matière de conseil et de négociation qu'en matière de contentieux
  • Francophone avec une bonne connaissance du néerlandais
  • Véritable esprit d'entrepreneur, passionné et perfectionniste
  • Faisant preuve d'endurance et d'efficacité 
  • Rigoureux, dynamique, pragmatique et soucieux de rendre service aux clients
  • Autonomes dans la gestion des dossiers 
  • Esprit d'équipe

Si vous souhaitez rejoindre notre équipe, n'hésitez pas à nous envoyer un cv détaillé accompagné d'une lettre de motivation à l'adresse info.kortrijk@odigo.eu exclusivement. Nous nous engageons à traiter votre demande en toute confidentialité.

Open sollicitatie

Ben jij een teamspeler? Ben je ambitieus, vindingrijk en meertalig? Ben jij stressbestendig, daadkrachtig, flexibel en in voor een nieuwe uitdaging in een dynamische omgeving?

Odigo is voortdurend op zoek naar leergierige, gemotiveerde en enthousiasteg m/v om ons team te versterken. Wij bieden correcte voorwaarden, een uitdagende werkomgeving en een professionele begeleiding.

Stuur je motivatiebrief met je cv naar info.hasselt@odigo.eu of info.kortrijk@odigo.eu. En wie weet word jij wel onze nieuwe collega. Wil je meer informatie over Odigo dan wel over de mogelijkheid voor het lopen van een zomerstage, neem dan contact met ons op.

Deskundig, betrouwbaar, vindingrijk? Be part of Odigo.