Pushing boundaries

Pushing boundaries

Moving you forward

Carrière

In onze kantoren zijn wij altijd op zoek naar talenten die zichzelf zoeken in de advocatuur, mensen met een wil om te slagen en die bereid zijn daarvoor hard te werken. Het succes van iedere organisatie is altijd afhankelijk van de juiste mensen op de juiste posities en onze organisatie vormt daarop geen uitzondering. Mensen die mee zijn met ons verhaal, onze expertise hebben en onze groei mee willen ondersteunen.

Open sollicitatie

Ben jij een teamspeler? Ben je ambitieus, vindingrijk en meertalig? Ben jij stressbestendig, daadkrachtig, flexibel en in voor een nieuwe uitdaging in een dynamische omgeving?

Odigo is voortdurend op zoek naar leergierige, gemotiveerde en enthousiasteg m/v om ons team te versterken. Wij bieden correcte voorwaarden, een uitdagende werkomgeving en een professionele begeleiding.

Stuur je motivatiebrief met je cv naar info.hasselt@odigo.eu of info.kortrijk@odigo.eu. En wie weet word jij wel onze nieuwe collega. Wil je meer informatie over Odigo dan wel over de mogelijkheid voor het lopen van een zomerstage, neem dan contact met ons op.

Deskundig, betrouwbaar, vindingrijk? Be part of Odigo.

 

Vacature: medewerker (associate of senior associate) met minstens drie jaar ervaring (Kortrijk)

In het kantoor te Kortrijk zoeken wij een medewerker (M/V) met belangstelling voor het vastgoed- en bouwrecht, verbintenissenrecht en contractenrecht.

We  speuren naar talent dat in deze domeinen grenzen wil verleggen. In samenspraak en volgens eigen interesse kan de focus meer komen te liggen op advies- of op geschillendossier. Wij hechten veel belang aan de persoonlijke relatie met cliënten, en streven steeds naar concrete en praktische oplossingen.

Je hebt een gedegen juridisch denkvermogen en een goede (actieve) kennis N/F/E. Je bent klantgericht, scherp en verbaal, en je wil richting geven aan de carrière. Met specialisatie. Stuur ons jouw cv naar Stefaan.Desrumaux@odigo.eu.