Pushing boundaries

Pushing boundaries

Moving you forward

Carrière

Advocaat-stagiair of medewerker

In het kantoor te Kortrijk zoeken wij een advocaat-stagiair M/V of medewerker (M/V) met belangstelling voor het vastgoed- en bouwrecht, verbintenissenrecht en contractenrecht en het insolventierecht We speuren naar talent die onze kennis en ervaring op het vlak van advies en geschillenregeling in deze domeinen wil opdoen.Heb je een gedegen juridisch denkvermogen, een goede (actieve) kennis N/F/E en wil je richting geven aan je carrière, met specialisatie?

Ben je communicatie- en contactvaardig, enthousiast en scherp? Stuur ons jouw cv met je behaalde studieresultaten per studiejaar naar info.kortrijk@odigo.eu.

Avocat à Courtrai

Nous sommes à la recherche d'un avocat (H/F) qui s'intéresse particulièrement au droit de construction et des biens immobiliers, ainsi qu'au droit social et au droit des contrats, pour notre cabinet à Courtrai.

Profil recherché:

  • 2 à 5 ans d'expérience
  • Envie de se spécialiser tant en matière de conseil et de négociation qu'en matière de contentieux
  • Francophone avec une bonne connaissance du néerlandais
  • Véritable esprit d'entrepreneur, passionné et perfectionniste
  • Faisant preuve d'endurance et d'efficacité 
  • Rigoureux, dynamique, pragmatique et soucieux de rendre service aux clients
  • Autonomes dans la gestion des dossiers 
  • Esprit d'équipe

Si vous souhaitez rejoindre notre équipe, n'hésitez pas à nous envoyer un cv détaillé accompagné d'une lettre de motivation à l'adresse info.kortrijk@odigo.eu exclusivement. Nous nous engageons à traiter votre demande en toute confidentialité.


Trusted guides

Odigo wil uitblinken in aanpak en resultaat. De relatie met de cliënt staat centraal in de filosofie van Odigo. Onze advocaten willen de cliënt kennen en begrijpen om hem optimaal, oplossingsgericht te begeleiden, nationaal en grensoverschrijdend. Zij staan voor de cliënt en bieden deskundig en betrouwbaar advies.

Deskundig, betrouwbaar, vindingrijk

Ben jij een teamspeler? Ben je ambitieus, vindingrijk en meertalig? Ben jij stressbestendig, daadkrachtig, flexibel en in voor een nieuwe uitdaging in een dynamische omgeving?

Odigo is voortdurend op zoek naar leergierige, gemotiveerde en enthousiasteg m/v om ons team te versterken. Wij bieden correcte voorwaarden, een uitdagende werkomgeving en een professionele begeleiding.

Be part of Odigo

Stuur een open sollicitatie. Stuur je motivatiebrief met je cv naar info.hasselt@odigo.eu of info.kortrijk@odigo.eu. En wie weet word jij wel onze nieuwe collega. Wil je meer informatie over Odigo dan wel over de mogelijkheid voor het lopen van een zomerstage, neem dan contact met ons op.